6 Haziran 2014 Cuma

Mucize Var mı ki?

  Mucizelere inanir misiniz? Ya da her insanin doğumunda bir mucize saklı olduğuna? Hayır dediğinizi  duyar gibiyim. Hatta daha da ileri gidip suratınızı ekşittiniz değil mi?  Sanırım sizler de mucizenin gerçek hayatın çok dışında bir imge, bir hayal ürünü olduğuna inananlardansınız. Sadece romanlarda ve filmlerde mucize ile karşılaşanlardan da olabilirsiniz değil mi?
 O halde işte bir film daha. "Kış Masalı" (Winter' Tale). Ama bu kez mucizelerin sadece filmlerde olmadığını kanıtlarcasına çekilmiş bir film. Her insanın hayata gelişinin perde arkası çok farklıdır. Kış Masalı tam da bu tema üzerine yapılmış sanki. Hepimiz henüz hiç tanışmadığımız insanlar için varolmuş olabiliriz. Belki de o hiç tanımadığımız insanların mucizesiyizdir kim bilir?  İyi şeylere inanmanın eşiğindeyseniz bu film adım atmanız için biçilmiş bir kaftan. Hayatın içerisinde birdenbire baş döndürücü olaylar olabilir. Kendinizi buna hazırladığınız an filmi açın ve izleyin. Kendinizi akışına bırakın. İzin verin mucizevi anlar sizi ele geçirsin.
 Ne zaman ki 'Mucizelere inanıyorum' (I believe in miracles.) cümlesi bir film repliği olmaktan çıkıp hayatınıza inecek; işte o zaman gerçek mucize var olmuş olacaktır.

1 yorum:

  1. belki de mucizeleri aradığımız için göremiyoruzdur yanı başımız da olabilir, yada yaşam bir mucizedir veya mucizelerin içersin de olduğumuz için mucizenin- mucizelerin farkına varamıyoruzdur.. güzel yazı tebrikler.. :)

    YanıtlaSil